Mi jut eszedbe a zacskós levesekről, tésztákról? Mondjuk, hogy tele van “mű”összetevőkkel, amik károsak az egészségre és az ízük is elég furcsa.
Ezzel szemben a Knorr 100% természetes alapok termékcsalád megreformálta az instant ételek piacát, ezzel új esélyt adva ezeknek a “rossz hírű” ételeknek:
- Nincsenek mesterséges adalékanyagok – Nem tartalmaznak ízfokozót, tartósítószert vagy mesterséges színezéket, ami ritka a klasszikus zacskós leveseknél.
- Egyszerű, ismert alapanyagok – A címkén olyan hozzávalókat találsz, amiket a saját konyhádban is használsz: zöldségek, fűszerek, só, olaj.
- Kíméletes szárítási eljárás – Az összetevők lassú szárítással készülnek, így jobban megőrzik az ízüket és tápanyagtartalmukat.
- Letisztult receptúra – Kevés, de jó minőségű alapanyagból készül, nem bonyolítják túl felesleges töltelékekkel.
- Gyerekbarát választás – Szülők szívesebben adják gyereknek is, mert „tisztább”, mint a klasszikus porlevesek.
- Környezettudatosabb pozicionálás – A márka kommunikációja is a természetességet és felelősségteljes étkezést hangsúlyozza, ami miatt a tudatos vásárlók is nyitottak rá.
És hogy finomak e? Szerezd be itt, s próbáld ki őket: