Termékek
Menü

Bejelentkezés

Elfelejtette a jelszavát?

Segítünk!

Ön új felhasználó? Regisztráljon!

MEGJELENT ONLINE NAPTÁRKATALÓGUSUNK!

Lapozzon bele vagy töltse le online naptárkatalógusunkat!

 

Mit érdemes rólunk tudni?

A VECTRA-LINE Plus Kft. a hazai papír-írószer, irodaszer piac egyik meghatározó szereplője. Vállalatunk elsősorban irodaszerek és kapcsolódó irodai kellékek értékesítésével foglalkozik nagykereskedelmi viszonteladó partnerein keresztül, valamint igényfelmérésen alapuló egyedi munkahelyi megoldásokkal segíti a budapesti vállalkozásokat (B2B) és fogyasztókat (B2C). Működésünk alapja az, hogy a személyes kapcsolattartáson alapuló képviselői rendszerünket az e-kereskedelemmel ötvözve összehangoltan működtessük.

Telephelyünk Budapesten a XVI. kerületben található, ahol 5.000 m2-es telephelyen, 2.000 m2-es modern raktár-iroda bázisból szolgáljuk ki viszonteladó partnereinket, valamint a budapesti agglomerációjában működő gazdálkodó szervezeteket. Tevékenységünket az MSZ EN ISO 9001-2015 és az MSZ EN ISO 14001-2015 minőségbiztosítási rendszerek szabályai szerint végezzük. Szigorú belső minősítési rendszerünk biztosítja azt, hogy kizárólag a legjobb beszállítók termékeit forgalmazzuk. Jelenleg közel 400 gyártó 15.000 féle terméke érhető el, folyamatosan frissített és bővített választékkal. Kiváló minőségű termékeinkkel és komplex szolgáltatásainkkal hozzájáruljunk a több, mint 3.500 aktív partnerünk üzleti eredményéhez.

Mivel foglalkozunk?

Termékkínálatunkban minden olyan iroda üzemeltetéséhez szükséges termék megtalálható, ami az irodák napi működéséhez teljeskörűen szükségesek. Kínálatunkban több ezer papír-írószer, irodaszer, nyomtatvány, számítás,- és irodatechnikai kellék, irodabútor, élelmiszer, vegyi áru és higiéniai termék található meg. Választékunkban egyaránt elérhető a professzionális felső-, valamint a közép- és alacsonyabb árkategóriába tartozó termékek.

Miért érdemes minket választani?

 • 10.000 féle irodaszer áll azonnal rendelkezésre 2.000 m2-es raktárunkból.
 • 16:00-ig leadott megrendeléseket garantáltan 24 órán belül házhoz szállítjuk.
 • Budapesten és környékén nettó 15.000 Ft feletti rendeléseket díjmentesen házhoz szállítjuk.
 • Forgalmi alapú kedvezményrendszert biztosítunk.
 • Dedikált ügyfélszolgálati kapcsolattartó és ügyfélmenedzser segíti személyesen ügyfeleink irodaszer fehasználásának optimalizálását.
 • Havi ár,- és ajándék akciókat biztosítunk.
 • Állandó több, mint 15.000 féle árucikk elérhető webáruházunkban.
 • Több csatornán is fogadjuk a megrendeléseket (webáruház, telefon: (06-1) 401 8080, e-mail: cegellatas@vectraline.hu).
 • Cégreszabott egyedi árat biztosítunk ártartással.
 • Havi gyűjtő számlát állítunk ki a hóközi szállítésokról.
 • Korrekten és gyorsan kezeljük reklamációkat és cseréljük vagy írjuk jóvás a téves redeléseket,
 • Igény szerint felhasználás helyenként csomagoljuk, szállítjuk és számlázzuk a megrendeléseket.
 • Egyedi bélyegzőt és névjegykártyát készítünk
 • Egyedi arculattal megszemélyesítjük irodaszereit pl. boríték-, naptár-, toll nyomás stb.
 • Egyedi igényeket gyorsan teljesítjük.
 • Webáruházunkban 2 lépcsős rendelés leadás funkció (kosárba rakás, rendelés engedélyezés) segíti a rendelések adminisztrációját.
 • Fizethet utánvétellel, bankkártyával és előzetes elbírálás után átutalással.

Termékeink

 • Világmárkák képviselete
  • Az ismert világmárkák szerves része a kínálatunknak, amelyeknek forgalmazása kiemelt fontosságú számunkra, a teljesség igénye nélkül ezek a márkák a következők: 3M, AVERY, BIC, BROTHER, CANON, CASIO, COLOP, EDDING, EPSON, HP, DYMO, ESSELTE, FELLOWES, LEITZ, PARKER, PENTEL, PILOT, PRITT, RAPID, ROTRING, SAMSUNG, SHARP, STABILO, TORK, TRODAT, UHU, UNI, XEROX, ZEBRA, ZEWA.
 • Hazai, széles körben ismert márkák képviselete
  • Fontos számunkra, hogy a magyar márkák a nemzetközi márkák mellett megjelenjenek kínálatunkban: ABSOLUT, ARS UNA, ICO, FERROBOND, HARMÓNIA, LIZZY CARD, NEBULO, NOVUM, PANZI, PAX, TECHNOKOL.
 • Saját gyártású termékünk: a VECTRA-LINE nyomtatványok és a STARPRINT leporellók
  • Az 1989 óta, napjainkra a VECTRA-LINE nyomtatványok keresett és elismert, ár-érték arányban az egyik legkedvezőbb nyomtatvány márkává nőtte ki magát a magyar piacon. A VECTRA-LINE nyomtatványok között megtalálható például az adásvételi szerződés, átvételi elismervény, kiadási-, bevételi pénztárbizonylat, ellenőrző sorszámtömb, fuvarlevél, időszaki pénztárjelentés, készpénzfizetési számlatömb, számlalap, számlatömb, szállítólevél, szabadság engedély, nyugta, menetlevelek, önátírótömbök, vásárlók könyve stb. Kezdetben saját gyártó üzemünkben készült a közismert STARPRINT leporelló, ami a csökkenő piaci igény ellenére még mindig jelentős piaci súllyal bír.
 • Saját márkánk: a FORTUNA termékcsalád
  • A FORTUNA termékcsaládban minden olyan termék megtalálható, ami az irodai munkához szükséges például alkoholos filcek, archiváló dobozok, asztali naptárak, árazó szalagok, etikettek, faxpapírok, felírótáblák, fotópapírok, füzetek, genothermek, gumis mappák, gyűrűskönyvek, határidőnaplók, iratgyűjtők, iratrendezők, iratpapucsok, írótömbök, jegyzetek, kéztörlők, mappák, névjegytartók, parafatáblák, pénztárgép-, és thermoszalagok, ragasztószalagok, spirálfüzetek, toalettpapírok, tonerek stb. Hosszútávú célunk a FORTUNA márka név alá bevont termékek körének folyamatos bővítése, elismertségének és ismertségének növelése.
 • Kizárólagosan forgalmazott márkáink
  • 9 márkát forgalmazunk kizárólagosan, amik a magas minőséget és az állandóságot képviselik. Ezen termékek piacépítésének és márkaismertségének növelése stratégiai fontosságú számunkra, ezért jelentős erőfeszítéseket teszünk az értékesítés és marketing aktivitásainkba. Ezen márkák a következők: CERRATUS, FIORELLO, FULLMARK, GRAND, MEMOBOARDS, OLYMPIA, OPTIMA, OVAL, YELLOW ONE.
 • Importált termékeink
  • A rendkívül jó minőségű import termékeket a versenyképes áraink, és a választékunk bővítése érdekében forgalmazzuk: EAGLE, HAN, GPV, WEDO.

Társadalmi felelősségvállalás (CSR)

A Rajzolva Fejlődj Támogatási Program célja

A Rajzolva Fejlődj Támogatási Program célja a Fortuna Irodaszer Regionális Hálózat tagjaival összefogva az, hogy az óvodás korú gyermekek grafomotorikus készségét fejlessze. Látva azt, hogy a mai felgyorsult digitális világban az óvodás gyerekek az idejüknek nagy részét a szülők „elfoglaltsága miatt” a számítógép, a tablet és a televízió köti le, ezért sok esetben az otthoni környezetben egyre kevesebbet rajzolnak, így a manipulációs készségeik fejlesztése az óvodára marad. Sajnos az állami fenntartású óvodáknak egyre kevesebb forrás áll a rendelkezésünkre, hogy jó minőségű író és rajeszközöket vásároljanak.

A Rajzolva Fejlődj Támogatási Program azért jött létre, hogy a Vectra-Line a Fortuna Irodaszer Regionális Hálózat tagjaival összefogva, együtt gondolkodással, közös értékrendet kialakítva jó minőségű írószerekkel és rajzeszközökkel támogassa az óvodás korú gyermekek grafomotoros (rajz- és íráskészségének) fejlődését. A finommozgások egyik speciális területe a grafomotorika, azaz írásmozgás koordináció, ennek fejlettsége teszi lehetővé iskolás korban az írás elsajátítását. Nem is gondolánk, hogy a finommotoros mozgás fejlődése milyen hatással van az iskolaérettségre, erre vezethető vissza bizonyos tanulási zavarok kialakulása (diszgráfia, diszlexia), különböző fejlődési rendellenességek pl. a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar. A finommozgás és a koordinált mozgás intenzív fejlődési szakasza az óvodai középső és nagycsoporttól számítható. Az életkor előrehaladtával, amikor a kéz izomzata, a kézközépcsontok erősödése, a finommozgás koordinációjáért felelős agyi struktúrák kiépülése és az idegrendszer is elér egy bizonyos fejlettségi szintet, egyre ügyesebb lesz a gyermek keze.

Hogyan működik a Rajzolva Fejlődj Támogatási Program?

Sajnos a mai óvodák anyagi helyzete önerőből nem engedi meg, hogy az óvodás gyermekek jó minőségű írószereket használjanak, ráadásul a közintézmények jelenős része forrás hiányos, így a megfelelő mennyiségű és minőségű írószerek sem biztosítottak a 3-6 éves korosztály számára. A Rajzolva Fejlődj Támogatási Program azért jött létre, hogy az óvodás korú gyermekeket az óvodai foglalkozások keretében jó minőségű írószerekhez juttassa, és támogatásunkkal fejlesszük a gyermekek finom motorikus készségét, hogy ez a későbbiekben pozitív irányba befolyásolja az iskolaérettségüket.

Ha a szülők, irodaszer beszerzők a Rajzolva Fejlődj Támogatási Programban résztvevő helyi papír-írószer, irodaszer kereskedésektől vásárolnak bizonyos márkájú iskola-, és irodaszereket, úgy írószerekkel támogathatják a helyi viszonteladó partnerek által kiválasztott óvodákat.

Bővebb információk a programról: https://rajzolvafejlodj.hu

Üzletpolitikánk

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy a meghatározó piaci pozíciónkat erősítsük a papír-írószer, irodaszer piacon oly módon, hogy magas minőségű szolgáltatásainkkal és kiváló termékeinkkel a rendelkezésünkre álló összes értékesítési csatornán elérjük a fogyasztókat, akik megelégedettségükre használják az általunk gyártott vagy forgalmazott termékeket. Jó minőségű termékeinkkel hozzájárulunk a fogyasztók személyes és üzleti eredményeihez, termékeink használatával élményt nyújtunk a felhasználójuknak.

Viszonteladó partnereink segítségével egyre több fogyasztóhoz kívánjuk eljuttatni termékeinket, ezzel is erősítve nagykereskedő pozíciónkat a magyar piacon. Tevékenységünkkel azokat a viszonteladókat kívánjuk támogatni, akik képesek fejlődni, elkötelezettek tevékenységük iránt, stabil, kiszámítható megélhetést szeretnének biztosítani a munkatársaiknak és családjuknak, mind termékeiket, mind szolgáltatásaikat tekintve a saját régiójukban piacvezető pozíciót kívánnak betölteni.

Értékeink

Értéket kívánunk teremteni a magyarországi papír-írószer, irodaszer piac területén. Kiválóak szeretnénk lenni munkánkban, amit az általunk fontosnak ítélt emberi értékeket, az erkölcsöt, az őszinteséget és a szakmaiságot szem előtt tartva valósítunk meg. Tiszteljük munkatársainkat és partnereinket, akikkel közösen érjük el céljainkat. Fontosnak tartjuk, hogy köztünk és a partnereink között kialakuljon egy kölcsönös együttműködés, együtt gondolkodás, közös értékrend, egyfajta összefogás, melynek alapja a bizalom.

Cégünk alapelve, hogy a korrekt üzleti magatartással folytatott kereskedelmi tevékenységünk a partnereink kölcsönös megelégedését, gyarapodását kell szolgálnia.

Jövőképünk

Sikeres magyar vállalkozásként hosszútávon elköteleztük magunkat a partnereink és az óvodás kisgyermekek életminőségének javítása mellett.

A Fortuna Irodaszer Regionális Üzlethálózat tagjaival összefogva, közös értékrendet kialakítva támogatjuk és segítjük a kisgyermekek grafomotoros (rajz- és íráskészségének) fejlődését. Ezen célunk megvalósítása érdekében hoztuk létre a “Fortuna Irodaszer - Rajzolva Fejlődj Támogatási Programot.”

Élen kívánunk járni a magas minőségű, innovatív irodai munkavégzéshez szükséges irodaszerek forgalmazásában, amellyel hozzá szeretnénk járulni az igényes irodai környezet kialakításához, valamint az irodában dolgozó munkatársak jó közérzetéhez.

Minőség-, és Környezetirányítási politikánk

Évtizedes kereskedelmi tapasztalatunknak, a szakmában elfoglalt helyünknek és az országos nagykereskedelmi értékesítésben betöltött szerepünknek megfelelően termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, valamint a továbbértékesítést támogató rendszerünkkel járulunk hozzá üzleti partnereinek sikeréhez. Alapelvünk, hogy a korrekt üzleti magatartással folytatott kereskedelmi tevékenységünknek köszönhető munkánk a partnereink megelégedését, gyarapodását kell szolgálnia.

Minőségpolitikánk alapjait, a működésünk stabilitását a következő célok megvalósítása és folyamatos továbbfejlesztése garantálja:

Menedzsment elkötelezettsége

 • Működési hiányosságaink feltárása és folyamatos javítása elengedhetetlenül fontos a céljaink elérése és piaci versenyképességünk megőrzése érdekében. A menedzsment elkötelezett amellett, hogy az üzleti folyamatainkat folyamatosan fejlesszük, hosszú távon stratégiai célokat határozzunk meg, a terveink megvalósításba vonjuk be és hallgassuk meg a munkatársainkat.
 • Nem csupán irodaszereket értékesítünk, hanem olyan szolgáltatásokat kínálunk, amik a partnereink üzletmenetébe illeszthető, továbbadható üzleti megoldások.
 • Importőrként és nagykereskedőként fontos, hogy az általunk forgalmazott és gyártott termékeink az irodai és lakossági felhasználás során élményt nyújtsanak felhasználójuknak, megelégedettségükre használják, ennek biztosítása érdekében a termékeink szigorú minőségellenőrzésen esnek át.
 • Szállítóinkkal és vevőinkkel folytatott korrekt magatartással teszünk szert olyan tartós üzleti kapcsolatokra, amelyek mindkét fél számára kölcsönös megelégedettséget jelentenek.

Munkatársaink elkötelezettsége

 • Munkatársaink szabályozott üzleti folyamatok mentén végzik a munkájukat, melynek középpontjában mindig az ügyfelek magas szintű kiszolgálása áll.
 • Munkatársaink nyitottak a fejlődésre, kedvesek, barátságosak, szakmailag képzettek, kiváló termékismerettel rendelkeznek, partnereinkkel magas szintű kommunikációt tartanak fenn.
 • Munkatársaink betartják a vállalt határidőket. Ez igaz egy ajánlatadásra, válaszlevélre, szolgáltatási vagy szállítási határidőre is.
 • Munkatársaink azt szolgáltatják, amit megígérnek. Ha véletlenül mégis hibáznak, azt nem megmagyarázzák, hanem készségesen, messze az elvárhatónál nagyobb mértékben jóváteszik, helyrehozzák.
 • A menedzsment kiemelten fontosnak tartja a vezetői példamutatást, hogy növelje munkatársaink elkötelezettségét.

Minőségi partner kapcsolattartás

 • Ügyfélmenedzsereink személyesen tarják a kapcsolatot partnereinkkel, ügyfélszolgálatunk munkatársai a telefonos és elektronikus kapcsolattartásért felelősek.
 • Fontosnak tartjuk a folyamatos információszolgáltatást a partnereink felé, mint például: informatív WEB áruház üzemeltetése, vevőszolgálat működtetése, rendszeres vevőlátogatások, elektronikus hírlevelek küldése, vevőtalálkozók, éves vevői tárgyalások.
 • Jövőképünk meghatározó elmei az alapvető folyamataink tökéletesítése mellett a mind újabb értékesítési, ügyfél és partner támogatási, kapcsolattartási módszerek bevezetése.
 • A reklamációkat rugalmasan és gyorsan, a partnereink érdekének figyelembevételével intézzük delegált munkatárs bevonásával.

Társadalmi felelősségvállalás

 • Sikeres magyar vállalkozásként hosszútávon elköteleztük magunkat a partnereink és az óvodás kisgyermekek életminőségének javítása mellett.
 • A Fortuna Irodaszer Regionális Üzlethálózat tagjaival összefogva, közös értékrendet kialakítva támogatjuk és segítjük a kisgyermekek grafomotoros (rajz- és íráskészségének) fejlődését.
 • Élen kívánunk járni a magas minőségű, innovatív irodai munkavégzéshez szükséges irodaszerek forgalmazásában, amellyel hozzá szeretnénk járulni az igényes irodai környezet kialakításához, valamint az irodában dolgozó munkatársak jó közérzetéhez.

Munkánk minőségének alapvető ellenőrzési módszere a rendszeres vevői és dolgozói elégedettség mérése, melynek észrevételeit, eredményeit haladéktalanul csatoljuk vissza a saját illetve a partnerhálózat munkájának jobbítása érdekében. Csak akkor vagyunk képesek a fejlődésre, ha a problémákat a javítás lehetőségeként fogjuk fel.

A tanúsított MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti követelményeknek megfelelően működő minőségirányítási rendszer a társaságunk teljes keresztmetszetére kiterjedő minőségszabályozási tevékenység, amely a Vectra-Line Plus Kft. működésének alapja.

Környezetvédelem és környezettudatosság

 • Szem előtt tartott célunk, hogy az általunk végzett papír-irodaszer kis- és nagykereskedelmi tevékenységeink során minden környezeti elvárásnak megfeleljünk.
 • Nagy hangsúlyt fektetünk és elkötelezettek vagyunk környezetünk védelmére és a társadalmi elvárásokat megtestesítő jogszabályi előírások betartására.
 • Minden alkalommal folyamatosan vizsgáljuk a minőségi környezeti hatások összhangját és annak megvalósulását.

Ennek érdekében:

 • Célkitűzésünk, hogy minden munkafolyamat megfeleljen a hazai jogszabályoknak.
 • Elkötelezettek vagyunk a környezetközpontú irányítási rendszerünk és alkalmazott technológiáink folyamatos fejlesztésére, a lehető legjobb módszerek kiválasztására.
 • A veszélyes anyagok tárolása minden esetben a környezettől elzártan történik, szükség esetén kármentővel ellátva.
 • A keletkezett veszélyes hulladékokat jelölten tároljuk, majd a veszélyes hulladék ártalmatlanításával foglalkozó cégekkel elszállíttatjuk.
 • A felhalmozódott papír- és műanyaghulladékokat szelektíven gyűjtjük.
 • Az egyik legfontosabb célunk a dolgozóink egészégének megóvása. Minden munkavállaló számára a szükséges munka- és tűzvédelmi oktatás, a foglalkozás egészségügyi szolgálat és az egyéni védőeszköz biztosítva van.

A minőségirányítással integráltan kidolgozott MSZ EN ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszert cégünk versenyképességének fokozása, a környezetünk védelme és a környezetre gyakorolt hatások csökkentése érdekében kívánjuk működtetni.