Termékek
Menü

Vectra-Line – Budapesti cégellátás, irodaellátás

Bejelentkezés

Elfelejtette a jelszavát?

Segítünk!

Ön új felhasználó? Regisztráljon!

Saját márkáink

Saját márkánk: Fortuna termékcsalád, 2002 óta a piacon

A legtöbb papír-írószer, irodaszer üzletekben kapható, FORTUNA néven forgalmazott termékcsalád a Vectra-Line saját márkája. A FORTUNA saját márkás termékek az ismertebb márkákkal megegyező minőségű, ám azoknál lényegesen kedvezőbb árú termékek. A FORTUNA saját márkás termékeknek a minősége a legtöbb esetben megegyezik a gyártói márkák minőségével. Saját márkás termékeinket ugyanis ugyanazok az ismert és elismert, legtöbbször hazai vállalatok gyártják, akik márkáival régóta jelen vannak – sokszor vezető szereplőként – a piacon.

A FORTUNA termékcsaládban minden olyan termék megtalálható, ami az irodai munkához szükséges, például alkoholos filcek, archiváló dobozok, asztali naptárak, árazó szalagok, etikettek, faxpapírok, felírótáblák, fotópapírok, füzetek, genothermek, gumis mappák, gyűrűskönyvek, határidőnaplók, iratgyűjtők, iratrendezők, iratpapucsok, írótömbök, jegyzetek, kéztörlők, mappák, névjegytartók, parafatáblák, pénztárgép-, és thermoszalagok, ragasztószalagok, spirálfüzetek, toalettpapírok, tonerek stb. Hosszútávú célunk a Fortuna márka név alá bevont termékek körének folyamatos bővítése, ár-érték arányának és ismertségének növelése.

Saját gyártású termékek: VECTRA-LINE nyomtatványok, STARPRINT leporellok

Az 1989 óta, napjainkra a VECTRA-LINE nyomtatányok keresett és elimert, ár-érték arányban az egyik legkedvezőbb nyomtatvány márkává nőtte ki magát a magyar piacon. A VECTRA-LINE nyomtatványok között megtalálható például az adásvételi szerződés, átvételi elismervény, kiadási-, bevételi pénztárbizonylat, ellenőrző sorszámtömb, fuvarlevél, időszaki pénztárjelentés, készpénzfizetési számlatömb, számlalap, számlatömb, szállítólevél, szabadság engedély, nyugta, menetlevelek, önátírótömbök, vásárlók könyve stb. Kezdetben saját gyártó üzemünkben készült a közismert STARPRINT leporello, ami a csökkenő piaci igények ellenére még mindíg jeletős piaci súllyal bír.

Kizárólagosan forgalmazott márkáink

14 márkát forgalmazunk kizárólagosan, amik a magas minőséget és az állandóságot képviselik. Ezen termékek piac építésének és márka ismertségének növelése stratégiai fontosságú számunkra, ezért jelentős erőfeszítéseket teszünk a salés és marketing aktivitásainkba.

Ezen márkák a következők:
CERRATUS, ELISA, FULLMARK, FIORELLO, GRAND, MUST, MEMOBOARDS, OLYMPIA, OPTIMA, SERVE, YELLOW ONE

Importált termékeink

A rendkívül jó minőségű import termékeket a versenyképes áraink, és a választékunk bővítése érdekében forgalmazzuk:
EAGLE, HAN, GPV, WEDO

A Cerratus világszerte elismert és kedvelt iratkötészeti márka. Széles körben elterjedt, speciális igényeket is kielégítő kínálata biztosítja a felhasználóknak a jó minőségú dokumentumaik védelmét és prezentációját. Kínálatunkban megtalálhatóak a lamináló fóliák A/3, A/4, A/5, A/6, illetve névjegykártya méretben, 75, 80, 100, 125 mikronos vastagságban. A kötészeti spirálok 6-51 mm vastaságban, fekete, fehér színben érhetőek el. Ha ezt a márkát választja, nem fog csalódni a minőségében! http://cerratus.com

Az Eagle évek óta elismert irodaszer márka. A céget 1962-ben alapították és azóta európai, észak-amerikai, ázsiai, ausztrál és afrikai cégeket szolgál ki magas minőségű iskolai és irodaszer kellékekkel. A cég vezető termékei a lyukasztók, tűzőgépek, pénzkazetták, sorszámozó bélyegzők, iratszekrények és iratrendezők.

A Szlovén gyártó kínálatában megtalálhatóak a 32 és 40 lapos, prémium minőségű, lakkozott, változatos borítókkal készült A/5 és A/4 méretű füzetek. A borítók szín és formavilága mind az általános iskolások, mind a középiskolások körében közkedveltek. https://elisa-notebook.si

A Fiorello termékeket a színes szivárvány mintás csomagolása teszi egyedivé. Színes ceruzái és gyurmái évek óta választékunk részét képzik, amelyek rendkívül jó minőségűek, méltán felveszik a versenyt az ismert nagy márkák kínálatával és minőségével. Minden termék megfelel a szigorú minőségi előírásoknak, az egészségre ártalmatlanok, non toxikus anyagot tartalmaznak. Sláger terméke a rendkívül jó fedő képességű 12+2 színű színes ceruza készlet, amelyben ajándék arany és ezüst színű ceruza van csomagolva egy 12db-os színesceruza készlet áráért.

A Fortuna a Vectra-Line saját márkája, amely több, mint 16 éve a magyar piac egyik meghatározó márkájává nőtte ki magát. A Fortuna márkával nem titkolt célunk volt, hogy a mindennapi irodai és iskolai szükségleteket kielégítő termékválasztékot hozzuk létre , a márka termékeit bátran ajánljuk bármely korsztálynak, irodai, otthoni használatra egyaránt! Etikett címkék, öntapadós jegyzetek, borítékok, füzetek, spirálfüzetek, gyűrűskönyv betétek, lefűzhető genotherm, lefűzhető tasak, iratrendező, tokos iratrendező, archiváló doboz, gyorsfűző, prespán gumis mappa, szalagos irományfedél, felírótábla, villámzáras mappa, füzetbox, parafa és mágnestábla is megtalálhatóak a választékunkban. www.fortunaoffice.hu

A Fullmark vállalatot 1966-ban alapították. Felismerve a személyi számítógépes iparágban rejlő hatalmas lehetőségeket, a Fullmark úgy döntött, hogy az 1970-es évek végén az informatikai iparban elkötelezett mátrixnyomtatók, pénztárgépek és POS gépek vezető gyártója legyen. A minőség, mint sarokköve a cégnek, a Fullmark az egyik vezető japán ragasztó és hibajavító szalagokat gyártó cégek közé sorolja magát. A legismertebb terméke a színes testű, praktikus csomagolású, Japánban piacvezető hibajavító roller. Újdonsága a 12 m hosszú ragasztó rollere, amely praktikus használatot biztosít, nem ragad a kézre, visszaszedhető, nem végleges ragasztást tesz lehetővé, ezért akár gyermekek is használhatják. http://www.fullmark.com

A GRAND már évek óta ismert az irodai termékek piacán, kedvező ár-érték arányú író, irodaszerek tartoznak a kínálatába. A választékában megtalálhatóak a magas minőségű, színes műanyaggal bevont mágnesek, radírozható zselés tollak és hozzávaló betétek, szövegkiemelők, tűfilcek, 3 mm-es hegyű iskolai filctollak, 0,5 mm-es pixirón betétek, táblafilcek, zselés tollak, golyóstollak, ollók és különböző méretű patentos irattartó tasakok A/4, A/5 és több színű, csekk méretben.

1965-ben Hans Niehaus Németországban megalapította a HAN-Bürogeräte-et. Az üzleti vállalkozás két munkatárssal kezdte meg a Bielefeldben a fából készült levéltálcák gyártását. Mára a Han márkájú kiváló minőségű irodai termékek méltán felveszik a versenyt a prémium, nagy irodaszer márkákkal. A speciális adaléknak köszönhető, trendi színű, rugalmas műanyag irattálcák, irattartó papucsok nehezen törnek, így használatuk hosszú éveken át biztosítottak a használóik számára, ezek a termékek a cég zászlós hajói. https://www.han-online.com/en/home

Parafa és mágnestáblái a minőségben bármikor felveszik a versenyt bármely akár drágább táblával. Szinte minden méretben elérhetőek a választékunkban.

Kiváló ár-érték arányú iskolatáskák, (melyekre 2 év garancia van), és tolltartók széles választéka. 2017-re megerősített, 8-10 mm-es fogazatú zipzárakkal készítik a hátizsákokat, 3-4 zsebes kivitelben, egyes modellekben laptop rekesszel. Élénk színek, modern dizájnok.

Egyik legrégebbi márkánk. Alapvetően irodai termékeket találunk a választékban. Kiváló minőségű öntapadós jegyzettömbök sárga, neon és pasztell színekben 100 lapos és 450 lapos csomagolásban. Gumismappái 400, 600 és 100 g-os kartonból készülnek, lakkozott borítással. Nagyon kedveltek, mert jó minőségűek. Parafa és mágnestáblái remek alternatívát nyújtanak a hasonló termékeknek. Próbálja ki az etikett címkéket is! Garantáltan nem fog csalódni!

Olyan iratmegsemmisítő, lamináló- és vágógépekből álló család, melyben mindenki- akár céges, vagy lakossági vásárló – is megtalálja a számára szükséges, legkedvezőbb megoldást. Az ára kedvező, akár tender termék is lehet. Az iratmegsemmisítők idén tavasztól fehér tartállyal jönnek forgalomba.

Új, vonzó, érdekes fejlesztésű iskolai írószerek. Csak ebben a márkában megtalálható, 80 szálas irónbél, szövegkiemelővel vagy radírral a végén. Radírok és hegyezők egybe építve, változatos figurákkal, 1-2 lyukú hegyezők. Kiváló minőségű, japán pengék. Pix irónok, japán mechanikával készülnek, a tollakban, szövegkiemelőkben német tinta lett töltve, ezáltal megbízható a minőségük, folyamatos az írásvastagságuk, a szövegkiemelők pedig nem fakulnak a sor végére.

Leporelló biankó és lapszámozott kivitelben, 2, 3, 4, 5 példányos 240 és 382–es méretekben. Régóta ismert jó minőségű leporellók.

Évek óta megtalálható választékunkban, ez az iskolaszer család. Állandó, megbízhatóan kiváló minőségű, termékek találhatóak ebben a márkában. Hátizsákok, tolltartók, füzetek sokféle dizájnban. Évről évre megújítják a választékot, a tolltartók, és a hátizsákok akár szettben is elérhetőek.

A Vectra-Line 1995-ös alapítás óta kinőtte magát az ország egyik vezető papír-írószer, irodaszer nagykereskedőjévé. Saját márkás nyomtatványaink mellett, teljeskörű iroda- és cégellátáshoz szükséges termékcsaládokat forgalmazunk a lehető legkedvezőbb ár-érték arányban.

A piacon már több éve bevezetett, kiváló, német minőségű termékpaletta. Széles választékban találhatók különféle ollók, az iskolaitól, egészen a kreatív ollókig, és az irodai méretűekig. Balkezes ollók is! Kedveltek a kulcs szekrények, és kulcsbiléták, melyek színenként 10db-os kiszerelésben kaphatók, de displayben is ajánljuk. Iratrendezés és irodai kisgépek is megtalálhatóak a kínálatban! Exclusive, Bamboo termékek a modern letisztult iroda részei!