Termékek
Menü

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Segítünk!

Új felhasználó vagy? Regisztrálj!

HOZZD KI A LEGTÖBBET CÉGES VÁSÁRLÁSAIDBÓL!

Gyűjtsd törzsvásárlói hűségpontjaidat és vásárold le bármelyik termékünkre! A részletekért kattints!

Blogjaink

Legyél mindig naprakész a cégünkkel kapcsolatos eseményekkel, hírekkel, újdonságokkal.

Keresés a blogokban
Kategóriák
Tagek
Janik Zoltán

A “zacskós” levesnek új generációja

Blogbejegyzések
Írta: Janik Zoltán ekkor: ma, 8:11
0 like 0 hozzászólás

Mi jut eszedbe a zacskós levesekről, tésztákról? Mondjuk, hogy tele van “mű”összetevőkkel, amik károsak az egészségre és az ízük is elég furcsa.

Ezzel szemben a Knorr 100% természetes alapok termékcsalád megreformálta az instant ételek piacát, ezzel új esélyt adva ezeknek a “rossz hírű” ételeknek:

  1. Nincsenek mesterséges adalékanyagok – Nem tartalmaznak ízfokozót, tartósítószert vagy mesterséges színezéket, ami ritka a klasszikus zacskós leveseknél.
  2. Egyszerű, ismert alapanyagok – A címkén olyan hozzávalókat találsz, amiket a saját konyhádban is használsz: zöldségek, fűszerek, só, olaj.
  3. Kíméletes szárítási eljárás – Az összetevők lassú szárítással készülnek, így jobban megőrzik az ízüket és tápanyagtartalmukat.
  4. Letisztult receptúra – Kevés, de jó minőségű alapanyagból készül, nem bonyolítják túl felesleges töltelékekkel.
  5. Gyerekbarát választás – Szülők szívesebben adják gyereknek is, mert „tisztább”, mint a klasszikus porlevesek.
  6. Környezettudatosabb pozicionálás – A márka kommunikációja is a természetességet és felelősségteljes étkezést hangsúlyozza, ami miatt a tudatos vásárlók is nyitottak rá.

És hogy finomak e? Szerezd be itt, s próbáld ki őket:

Tetszik
Tetszik
Megosztom
Hozzászólások

Ehhez a blogbejegyzéshez csak belépve szólhatsz hozzá!

Hozzászólás írása
Még nincs egy hozzászólás sem.