Termékek
Menü

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Segítünk!

Új felhasználó vagy? Regisztrálj!

UTOLSÓ ESÉLY - MEGA KIÁRUSÍTÁS!

Kifutó termékek 20% kedvezménnyel! A részletekért kattints!

Híreink

Legyél mindig naprakész a cégünkkel kapcsolatos eseményekkel, hírekkel, újdonságokkal.

Keresés a hírekben
Kategóriák
Tagek
Janik Zoltán

Íme, a 3 legfinomabb vegán jegeskávé

Érdekességek
Írta: Janik Zoltán ekkor: 2024.06.25. 6:28
0 like 0 hozzászólás

A jó öreg latté-t, nyáron sokunknál felváltja  a jegeskávé. Ezért hoztunk Nektek 3 kedvenc vegán csodát, amiket a legszívesebben fogyasztunk a nyári teraszos, barátnős, beszélgetéseink alatt.

1. Kókuszos jegeskávé
Hozzávalók:

  • 1 csésze frissen főzött kávé, lehűtve
  • 1 csésze ALPRO kókuszital
  • 1-2 evőkanál cukor- vagy agavé szirup
  • Jégkockák
  • Kókuszreszelék (opcionális díszítéshez)

Elkészítés:

  1. Töltsd meg egy poharat jégkockákkal!
  2. Öntsd rá a lehűtött kávét!
  3. Add hozzá a kókuszitalt és az édesítőt, majd keverd jól össze!
  4. Díszítsd kókuszreszelékkel!

2. Mandulás-vaníliás jegeskávé
Hozzávalók:

  • 1 csésze frissen főzött kávé, lehűtve
  • 1 csésze ALPRO mandulaital
  • 1 teáskanál vanília kivonat
  • 1-2 evőkanál cukorszirup vagy édesítő
  • Jégkockák
  • Szeletelt mandula (opcionális díszítéshez)

Elkészítés:

  1. Töltsd meg egy poharat jégkockákkal!
  2. Öntsd rá a lehűtött kávét!
  3. Add hozzá a mandulaital, vanília kivonatot és az édesítőt, majd keverd jól össze!
  4. Szórj a tetejére pár darab szeletelt mandulát!

3. Zabtejes-fahéjas jegeskávé
Hozzávalók:

  • 1 csésze frissen főzött kávé, lehűtve
  • 1 csésze ALPRO zabital
  • 1-2 evőkanál cukorszirup vagy édesítő
  • 1/2 teáskanál őrölt fahéj
  • Jégkockák
  • Fahéjrúd (opcionális díszítéshez)

Elkészítés:

  1. Tölts meg egy poharat jégkockákkal!
  2. Öntsd rá a lehűtött kávét!
  3. Add hozzá a zabitalt, édesítsd, majd szórd meg őrölt fahéjjal, s keverd jól össze!
  4. Díszítsd fahéjrúddal!

Szerezd be az ALPRO növényi italát, most kedvezményes áron!

 

Tetszik
Tetszik
Megosztom
Hozzászólások

Ehhez a blogbejegyzéshez csak belépve szólhatsz hozzá!

Hozzászólás írása
Még nincs egy hozzászólás sem.