A jó öreg latté-t, nyáron sokunknál felváltja a jegeskávé. Ezért hoztunk Nektek 3 kedvenc vegán csodát, amiket a legszívesebben fogyasztunk a nyári teraszos, barátnős, beszélgetéseink alatt.
1. Kókuszos jegeskávé
Hozzávalók:
- 1 csésze frissen főzött kávé, lehűtve
- 1 csésze ALPRO kókuszital
- 1-2 evőkanál cukor- vagy agavé szirup
- Jégkockák
- Kókuszreszelék (opcionális díszítéshez)
Elkészítés:
- Töltsd meg egy poharat jégkockákkal!
- Öntsd rá a lehűtött kávét!
- Add hozzá a kókuszitalt és az édesítőt, majd keverd jól össze!
- Díszítsd kókuszreszelékkel!
2. Mandulás-vaníliás jegeskávé
Hozzávalók:
- 1 csésze frissen főzött kávé, lehűtve
- 1 csésze ALPRO mandulaital
- 1 teáskanál vanília kivonat
- 1-2 evőkanál cukorszirup vagy édesítő
- Jégkockák
- Szeletelt mandula (opcionális díszítéshez)
Elkészítés:
- Töltsd meg egy poharat jégkockákkal!
- Öntsd rá a lehűtött kávét!
- Add hozzá a mandulaital, vanília kivonatot és az édesítőt, majd keverd jól össze!
- Szórj a tetejére pár darab szeletelt mandulát!
3. Zabtejes-fahéjas jegeskávé
Hozzávalók:
- 1 csésze frissen főzött kávé, lehűtve
- 1 csésze ALPRO zabital
- 1-2 evőkanál cukorszirup vagy édesítő
- 1/2 teáskanál őrölt fahéj
- Jégkockák
- Fahéjrúd (opcionális díszítéshez)
Elkészítés:
- Tölts meg egy poharat jégkockákkal!
- Öntsd rá a lehűtött kávét!
- Add hozzá a zabitalt, édesítsd, majd szórd meg őrölt fahéjjal, s keverd jól össze!
- Díszítsd fahéjrúddal!
Szerezd be az ALPRO növényi italát, most kedvezményes áron!