29 éves tapasztalat
25.000+ termék
24 órás kiszállítás
10.000+ aktív partner

Üzletpolitika

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy magas minőségű szolgáltatásainkkal és kiváló minőségű termékeinkkel hozzájárulunk Partnereink üzleti eredményeihez, termékeink használatával élményt nyújtsunk a felhasználójuknak.

Folyamatosan figyeljünk Partnereink igényeit és keressük a megoldásokat, hogy kiérdemeljük maximális elégedettségüket. Ez azt jelenti, hogy olyan termékeket kell forgalmaznunk és olyan szolgáltatásokat kell kidolgoznunk, amelyek Partnereink vállalkozásának céljait segítik és mindennapjaikat megkönnyítik.

Tevékenységünkkel elsősorban azokat a viszonteladókat kívánjuk támogatni, akik képesek fejlődni, elkötelezettek tevékenységük iránt, stabil, kiszámítható megélhetést szeretnének biztosítani a munkatársaiknak és családjuknak, mind termékeiket, mind szolgáltatásaikat tekintve a saját régiójukban piacvezető pozíciót kívánnak betölteni.

Értékeink

Értéket kívánunk teremteni a magyarországi papír-írószer, irodaszer piac területén. Kiválóak szeretnénk lenni munkánkban, amit az általunk fontosnak ítélt emberi értékeket, az erkölcsöt, az őszinteséget és a szakmaiságot szem előtt tartva valósítunk meg. Tiszteljük munkatársainkat és Partnereinket, akikkel közösen érjük el céljainkat. Fontosnak tartjuk, hogy köztünk és a Partnereink között kialakuljon egy kölcsönös együttműködés, együtt gondolkodás, közös értékrend, egyfajta összefogás, melynek alapja a bizalom.

Cégünk alapelve, hogy a korrekt üzleti magatartással folytatott kereskedelmi tevékenységünk a partnereink kölcsönös megelégedését, gyarapodását kell szolgálnia.

Jövőképünk

Élen kívánunk járni a magas minőségű, innovatív irodai munkavégzéshez szükséges irodaszerek forgalmazásában, amellyel hozzá szeretnénk járulni az igényes irodai környezet kialakításához, valamint az irodában dolgozó munkatársak jó közérzetéhez.

Munkatársaink elkötelezettsége

Minőségpolitikánk alapjait, a működésünk stabilitását és kiszámíthatóságát a kiváló munkatársaink és a szabályozott üzleti folyamataink garantálják: