Ügyfélszolgálat +36-1-401-2040
Nyitvatartás H-P: 08:00 - 16:00
25 éves tapasztalat
13.000+ cikk
24 órás házhozszállítás
3.500+ aktív partner

Üzletpolitika

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy a meghatározó piaci pozíciónkat erősítsük a papír-írószer, irodaszer piacon oly módon, hogy magas minőségű szolgáltatásainkkal és kiváló termékeinkkel a rendelkezésünkre álló összes értékesítési csatornán elérjük a fogyasztókat, akik megelégedettségükre használják az általunk gyártott vagy forgalmazott termékeket. Jó minőségű termékeinkkel hozzájárulunk a fogyasztók személyes és üzleti eredményeihez, termékeink használatával élményt nyújtunk a felhasználójuknak.

Viszonteladó partnereink segítségével egyre több fogyasztóhoz kívánjuk eljutattni termékeinket, ezzel is erősítve nagykereskedő pozíciónkat a magyar piacon. Tevékenységünkkel azokat a viszonteladókat kívánjuk támogatni, akik képesek fejlődni, elkötelezettek tevékenységük iránt, stabil, kiszámítható megélhetést szeretnének biztosítani a munkatársaiknak és családjuknak, mind termékeiket, mind szolgáltatásaikat tekintve a saját régiójukban piacvezető pozíciót kívánnak betölteni.

Értékeink

Értéket kívánunk teremteni a magyarországi papír-írószer, irodaszer piac területén. Kiválóak szeretnénk lenni munkánkban, amit az általunk fontosnak ítélt emberi értékeket, az erkölcsöt, az őszinteséget és a szakmaiságot szem előtt tartva valósítunk meg. Tiszteljük munkatársainkat és partnereinket, akikkel közösen érjük el céljainkat. Fontosnak tartjuk, hogy köztünk és a partnereink között kialakuljon egy kölcsönös együttműködés, együtt gondolkodás, közös értékrend, egyfajta összefogás, melynek alapja a bizalom.

Cégünk alapelve, hogy a korrekt üzleti magatartással folytatott kereskedelmi tevékenységünk a partnereink kölcsönös megelégedését, gyarapodását kell szolgálnia.

Jövőképünk

Sikeres magyar vállalkozásként hosszútávon elköteleztük magunkat a partnereink és az óvodás kisgyermekek életminőségének javítása mellett.

A Fortuna Irodaszer Regionális Üzlethálózat tagjaival összefogva, közös értékrendet kialakítva támogatjuk és segítjük a kisgyermekek grafomotoros (rajz- és íráskészségének) fejlődését. Ezen célunk megvalósítása érdekében hoztuk létre a “Fortuna Irodaszer - Rajzolva Fejlődj Támogatási Programot.”

Élen kívánunk járni a magas minőségű, innovatív irodai munkavégzéshez szükséges irodaszerek forgalmazásában, amellyel hozzá szeretnénk járulni az igényes irodai környezet kialakításához, valamint az irodában dolgozó munkatársak jó közérzetéhez.

Munkatársaink elkötelezettsége

Minőségpolitikánk alapjait, a működésünk stabilitását és kiszámíthatóságát a kiváló munkatársaink és a szabályozott üzleti folyamataink garantálják: