28 éves tapasztalat
17.000+ termék
24 órás kiszállítás
8.000+ aktív partner

Karrier

Értékeink

Mottónk:

“Az irodai kelléktár szakértője“

Azt gondoljuk, hogy csak abban lehetünk sikeresek, amiben hiszünk. Amiben hiszünk, azt szívesen csináljuk, abban vagyunk a legjobbak, és ez az, ami igazán motivál minket. Ha azt csináljuk, amit szeretünk, akkor valójában nem dolgozunk, hanem egyszerűen csak azt csináljuk, amit szeretünk és haladunk a céljaink felé. Úgy gondoljuk, hogy a siker nem az, amikor elérjük a céljainkat, hanem az az út, amin haladunk a céljaink felé.

“Ki kell derítened, hogy mi az, amit szeretsz. Ez ugyanúgy igaz a munkára, mint a párkapcsolatokra. A munkád tölti ki az életed jelentős részét, ezért ha igazán elégedett akarsz lenni, hinned kell benne, hogy jó munkát végzel. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha szereted, amit csinálsz.”

Miért mi?

A Vectra-Line sikere és hírneve a munkatársaiban rejlik, akik elkötelezettek és becsületesek, az erősségeik mentén, együttműködő és hatékony csapat részeként, minőségi munkával teremtenek értéket. Mindenkitől elvárjuk a meggondolt, szakszerű és felelősségteljes munkavégzést és viselkedést; törekszünk arra, hogy minden munkatársunk a munkáját átlátható, strukturált rendszerben, visszakövethető módon és profin végezze. Stabil háttérként biztosítunk mindent, ami a legjobb minőségű munka eléréséhez szükséges. Szilárd értékrendünk minden munkatársunkat védelmez, igazságos és etikus kereteket ad a mindennapokhoz. Fontos számunkra, hogy az általános emberi értékeken túlmenően szakmai kompetenciákat és viselkedésbeli követelményeket is támasszunk munkatársainkkal szemben.

Szeretnénk egy olyan cég lenni a magyar piacon, ahol a munkatársaink az csinálják, amit szeretnek. Jól érzik magukat, felismerik a fejlődésük fontosságát és fejlődnek, partnereink elvárásain felüli hozzáállássukkal és szakértelmükkel egy jól működő csapat tagjaként járulnak hozzá partnereink üzleti sikereihez. Az ügyfeleink, beszállítóink stabil, kiszámítható stratégiai partnereként dolgozunk, akik megkérdőjelezhetetlenül bíznak bennünk, kialakult kereskedelmi rendszerünknek köszönhetően hosszútávon tudnak ránk támaszkodni.

Magyar tulajdonosi háttérrel rendelkezünk, közel 60 fős vállalkozásként elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy szervezetten, kialakult folyamatok mentén, osztályokra szerveződve végezzük a munkánkat, de elég kicsik ahhoz, hogy minden munkatársunk ismerje, és tegeződve nevén szólítsa a társosztályokon dolgozókat. Az évi közel 3 milliárd forintos forgalom és a stabil pénzügyi háttér révén, jó légkörben és környezetben biztos jövőt remélhet, fejlődésünknek köszönhetően folyamatosan várjuk az új jelentkezőket.

Betöltendő állások:


BESZERZŐ / TERMÉKMENEDZSER

Főbb feladatok, munkák
Az álláshoz tartozó elvárások
Az állás betöltéséhez előnyt jelent
Amit kínálunk
Foglalkoztatás jellege
Munkavégzés helye

Amennyiben szeretnél egy jó csapatban hosszú távon dolgozni, úgy várjuk önéletrajzodat a karpati.timea@vectraline.hu e-mail címre.


RAKTÁROS

Főbb feladatok, munkák
Az álláshoz tartozó elvárások
Az állás betöltéséhez előnyt jelent
Amit kínálunk
Foglalkoztatás jellege
Munkavégzés helye

Amennyiben szeretnél egy jó csapatban hosszú távon dolgozni, úgy várjuk önéletrajzodat a karpati.timea@vectraline.hu e-mail címre.