Ügyfélszolgálat +36-1-401-2040
Nyitvatartás H-P: 08:00 - 15:00
23 éves tapasztalat
13.000+ cikk
24 órás házhozszállítás
3.500+ aktív partner

Karrier

Értékeink

Mottónk:

“Az irodai kelléktár szakértője“

Azt gondoljuk, hogy csak abban lehetünk sikeresek, amiben hiszünk. Amiben hiszünk azt szívesen csináljuk, abban vagyunk a legjobbak, és ez az, ami igazán motivál minket. Ha azt csináljuk, amit szeretünk, akkor valójában nem dolgozunk, hanem egyszerűen csak azt csináljuk, amit szeretünk és haladunk a céljaink felé. A siker nem az, amikor elérjük a céljainkat, hanem az az út, amin haladunk a céljaink felé.

“Ki kell derítened, hogy mi az, amit szeretsz. Ez ugyanúgy igaz a munkára, mint a párkapcsolatokra. A munkád tölti ki az életed jelentős részét, ezért ha igazán elégedett akarsz lenni, hinned kell benne, hogy jó munkát végzel. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha szereted, amit csinálsz.”

Miért mi?

A Vectra-Line sikere és hírneve a munkatársaiban rejlik, akik elkötelezettek és becsületesek, az erősségeik mentén, együttműködő és hatékony csapat részeként, minőségi munkával teremtenek értéket. Mindenkitől elvárjuk a meggondolt, szakszerű és felelősségteljes munkavégzést és viselkedést; törekszünk arra, hogy minden munkatársunk a munkáját átlátható, strukturált rendszerben, visszakövethető módon és profin végezze. Stabil háttérként biztosítunk mindent, ami a legjobb minőségű munka eléréséhez szükséges. Szilárd értékrendünk minden munkatársunkat védelmez, igazságos és etikus kereteket ad a mindennapokhoz. Fontos számunkra, hogy az általános emberi értékeken túlmenően szakmai kompetenciákat és viselkedésbeni követelményeket is támasszunk munkatársainkkal szemben.

Szeretnénk egy olyan cég lenni a magyar piacon, ahol a munkatársaink az csinálják, amit szeretnek, jól érzik magukat, felismerik a fejlődésük fontosságát és fejlődnek, partnereink elvárásain felüli hozzáállássukkal és szakértelmükkel járulnak hozzá partnereink üzleti sikereihez. A ügyfeleink stabil, kiszámítható stratégiai parnereként dolgozunk, akik megkérdőjelezhetetlenül bíznak bennünk, és az üzleti folyamataikban tudnak ránk támaszkodni.

Magyar tulajdonosi hátterrel rendelkezünk, több mint 40 fős vállalkozásként elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy szervezetten, kialakult folyamatok mentén, osztályokra szerveződve végezzük a munkánkat, de elég kicsik ahhoz, hogy minden munkatársunk ismerje és tegeződve nevén szólítsa a társosztályokon dolgozókat. Az évi nettó 2 milliárd forintos forgalom és a stabil pénzügyi háttér révén, jó légkörben és környezetben biztos jövőt remélhet, fejlődésünknek köszönhetően folyamatosan várjuk az új jelentkezőket.

Jelenleg nincs betöltetlen pozíciónk.