29 éves tapasztalat
25.000+ termék
24 órás kiszállítás
10.000+ aktív partner

Minőség-, és környezetirányítási politika

Évtizedes kereskedelmi tapasztalatunknak, a szakmában elfoglalt helyünknek és az országos nagykereskedelmi értékesítésben betöltött szerepünknek megfelelően termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, valamint a továbbértékesítést támogató rendszerünkkel járulunk hozzá üzleti partnereinek sikeréhez. Alapelvünk, hogy a korrekt üzleti magatartással folytatott kereskedelmi tevékenységünknek köszönhető munkánk a partnereink megelégedését, gyarapodását kell szolgálnia.

Minőségpolitikánk alapjait, a működésünk stabilitását a következő célok megvalósítása és folyamatos továbbfejlesztése garantálja:

Menedzsment elkötelezettsége

Munkatársaink elkötelezettsége

Minőségi partner kapcsolattartás

Társadalmi felelősségvállalás

Munkánk minőségének alapvető ellenőrzési módszere a rendszeres vevői és dolgozói elégedettség mérése, melynek észrevételeit, eredményeit haladéktalanul csatoljuk vissza a saját illetve a partnerhálózat munkájának jobbítása érdekében. Csak akkor vagyunk képesek a fejlődésre, ha a problémákat a javítás lehetőségeként fogjuk fel.

A tanúsított MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti követelményeknek megfelelően működő minőségirányítási rendszer a társaságunk teljes keresztmetszetére kiterjedő minőségszabályozási tevékenység, amely a Vectra-Line Plus Kft. működésének alapja.

Környezetvédelem és környezettudatosság

Ennek érdekében:

A minőségirányítással integráltan kidolgozott MSZ EN ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszert cégünk versenyképességének fokozása, a környezetünk védelme és a környezetre gyakorolt hatások csökkentése érdekében kívánjuk működtetni.

Dátum
Megnevezés
Fájltípus
Méret
Opciók
2022.05.14.
ÉMI-TÜV SÜD tanúsítvány
.pdf
64 KB
Letöltés