Termékek
Menü

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Segítünk!

Új felhasználó vagy? Regisztrálj!

MENTSD MEG ÉS SPÓROLJ!

Közeli lejáratú élelmiszerek és higiéniai termékek 30-60% kedvezménnyel! A részletekért kattints!

Blogjaink

Legyél mindig naprakész a cégünkkel kapcsolatos eseményekkel, hírekkel, újdonságokkal.

Keresés a blogokban
Kategóriák
Tagek
Janik Zoltán

A nyár legfinomabb mentes jegeskávéi

Blogbejegyzések
Írta: Janik Zoltán ekkor: ma, 4:40
0 like 0 hozzászólás

Élvezd a nyár legjobb jegeskávéit, laktóz/gluténmentesen, vegán verzióban:

Mandulás vaníliás jegeskávé
Hozzávalók:

  • 1 adag eszpresszó vagy 1 dl erős feketekávé
  • 2 dl The Bridge mandulaital (cukrozatlan vagy vaníliás)
  • 1 tk vanília kivonat
  • Jégkocka
  • Ízlés szerint édesítsd

Elkészítés:
A mandulaitalt keverd össze a vaníliával és édesítővel. Tegyél egy nagy pohárba jeget, öntsd rá a mandulás keveréket. A tetejére óvatosan öntsd rá a frissen főzött kávét. Keverheted rétegesen is, vagy összerázva, hogy krémesebb legyen. Egy kis fahéj vagy magán tejszínhab feldobja a kinézetét - és az ízét is:-)

Zabitalos karamell latte
Hozzávalók:

  • 1 adag presszókávé vagy 1 dl hideg főzött kávé
  • 2 dl The Bridge zabital (classic vagy barista)
  • 1-2 tk vegán karamell szirup
  • Jég
  • Csipet tengeri só (opcionális – karamellhez jól passzol)

Elkészítés:
Egy shakerbe vagy befőttesüvegbe öntsd a zabitalt, karamellt, sót és jeget, jól rázd össze. Öntsd egy nagyobb pohárba. A tetejére öntsd a kávét – gyönyörű márványos rétege lesz. Szívószállal vagy kanállal keverd át, ha egységes italt szeretnél.

Szerezd be a The Bridge italait, s készítheted is a jegeskávékat!

Tetszik
Tetszik
Megosztom
Hozzászólások

Ehhez a blogbejegyzéshez csak belépve szólhatsz hozzá!

Hozzászólás írása
Még nincs egy hozzászólás sem.