Élvezd a nyár legjobb jegeskávéit, laktóz/gluténmentesen, vegán verzióban:
Mandulás vaníliás jegeskávé
Hozzávalók:
- 1 adag eszpresszó vagy 1 dl erős feketekávé
- 2 dl The Bridge mandulaital (cukrozatlan vagy vaníliás)
- 1 tk vanília kivonat
- Jégkocka
- Ízlés szerint édesítsd
Elkészítés:
A mandulaitalt keverd össze a vaníliával és édesítővel. Tegyél egy nagy pohárba jeget, öntsd rá a mandulás keveréket. A tetejére óvatosan öntsd rá a frissen főzött kávét. Keverheted rétegesen is, vagy összerázva, hogy krémesebb legyen. Egy kis fahéj vagy magán tejszínhab feldobja a kinézetét - és az ízét is:-)
Zabitalos karamell latte
Hozzávalók:
- 1 adag presszókávé vagy 1 dl hideg főzött kávé
- 2 dl The Bridge zabital (classic vagy barista)
- 1-2 tk vegán karamell szirup
- Jég
- Csipet tengeri só (opcionális – karamellhez jól passzol)
Elkészítés:
Egy shakerbe vagy befőttesüvegbe öntsd a zabitalt, karamellt, sót és jeget, jól rázd össze. Öntsd egy nagyobb pohárba. A tetejére öntsd a kávét – gyönyörű márványos rétege lesz. Szívószállal vagy kanállal keverd át, ha egységes italt szeretnél.
Szerezd be a The Bridge italait, s készítheted is a jegeskávékat!