Mexikóban már több száz éve termesztenek Arabica kávét, azonban a Robusta fajta csak 1949-ben jelent meg ezen a területen. A termelők minden esetben arra törekednek, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki ebből a fajtából, ezért nem elégedtek meg azzal, hogy ugyanolyan eljárásokkal dolgozzák fel, mint az alacsonyabb kategóriájú Robusta szemeket. Rájöttek, hogy egyetlen mosással nem tudják fellazítani a ragacsos gyümölcshús réteget, éppen ezért mossák duplán a Mexico kávákapszula alapanyagát.
Az Arabica kávészemek közepes pörkölésével és a duplán mosott Robusta hosszú időn át tartó, mély pörkölésével ez a Vertuo kávé összességében közepesen pörkölt benyomást kelt.
A Robusta kávét különleges, duplán mosott módszerrel dolgozzák fel, amelynek köszönhetően kávékapszulánkat markáns textúra és intenzív pörkölt és fűszeres jegyek jellemzik.
Ezért szeretjük: Nedves feldolgozás? Ez az Arabica műfaja. A Robusta esetében egyetlen mosás kevés ahhoz, hogy eltávolítsa a szemeket körülölelő ragacsos gyümölcshúst. Éppen ezért mossák duplán a Master Origin Mexico Robusta kávékapszula alapanyagát. Ezt a különleges, kétszer mosott Robusta fajtát aztán mexikói Arabica szemekkel keverjük, hogy markáns textúrájú kávét kapjunk, amit csordultig töltenek a pörkölt és fűszeres ízek.
Tejjel elkészítve: Próbálja ki, milyen kivételesen fűszeres ízeket csalogat elő a tej a Master Origin Mexico kávékapszulából! Készítse el Latte Macchiato receptként, és élvezze a mexikói kávé és a tej találkozásában kibontakozó fás aromákat!
Csomagolás:
10 kapszula őrölt pörkölt kávé Nespresso rendszerhez. Védőgázas csomagolásban.
Összetevők:
Őrölt pörkölt kávé