Az Indonesia nedvesen hántolt Arabica kávéval
A Master Origin Indonesia kávé készítése során a farmerek versenyt futnak az esővel. A szumátrai farmerek nedvesen hántolják kávéjukat, mert a sziget klímája nagyon párás, és ha a kávébabot körülvevő pergamenszerű réteget a még puha és nedves szemekről távolítják el, a kávé gyorsabban szárad. Ez az egyedülálló eljárás teremti meg a bársonyosan sűrű, erősen aromás, pácolt dohányos, klasszikus indonéz ízvilágot. A Master Origin Indonesia nedvesen hántolt Arabica kizárólag Fair Trade Indonéz Arabica kávéból készül.
Próbálja ki egy kevés tejjel is a Master Origin Indonesia kávét, és élvezze, ahogyan a mogyorós, fás és pörkölt ízjegyek még hangsúlyosabbá válnak!
Csomagolás:
10 kapszula őrölt pörkölt kávé Nespresso rendszerhez. Védőgázas csomagolásban.
Összetevők:
Őrölt pörkölt kávé