Nagy kapacitású aszalóép, összesen 1,11 m2 szárító felülettel (60%-kal nagyobb, mint a hagyományos 32 cm átmérőjű
aszalógép felülete)
Intuitív működtetés, forgó gombbal beállítható hőmérséklet
Tíz perces lépésekkel beállítható szárítási idő, gyorsan beállítható
10 rozsdamentes acél tálca, maximálisan higiénikus
1 tálca a RAW ételek készítéséhez
Horizontal Air Flow: vízszintes levegő áramlási technológia
Biztosítja az egyenletes hőmérsékletet a szárításhoz
A tálcákat a szárítás közben nem kell felcserélni.
LED kijelző háttérvilágítással
Hőmérséklet szabályozás 35 és 75 °C között, a természetes anyagok megőrzéséhez
Elektronikus időkapcsoló az automatikus kikapcsoláshoz
Az aszalógéppel például a következők készíthetők: szárított, mazsola, szárított leveszöldség
szárított paradicsom, szárított fűszer- és gyógynövények, gyógyteák, szárított gomba
szárított narancs, szárított tökmag, szárított virágszirmok, szárított hús, szárított hal
A szárító tálcák kivitele megelőzi a penészesedést, és optimalizálja a levegő áramlását
A szárító tálca mérete: 370 × 300 mm
A szárító szint hasznos magassága: 3 cm
A beépített 17 cm átmérőjű ventilátor biztosítja az egyenletes szárítást minden szinten
Az átlátszó ajtón és a tálcán keresztül felügyelhető az alapanyagok állapota
Túlmelegedés elleni védelem
Teljesítményfelvétel: 800 W
Hálózati vezeték hossza: 1,10 m