5 automatikus program: Szárított hús, Alma, Gomba, Fűszerek és gyógynövények, Tészták
Nagy kapacitású összesen 1,18 m2 szárító felülettel (65%-kal nagyobb, mint a hagyományos 32
cm átmérőjű aszalógép felülete)
Intuitív működtetés, forgó gombbal beállítható hőmérséklet
Időbeállítás a gyorsbeállítás üzemmódban
12 hőálló tálca a maximális tisztasághoz
1 tálca a RAW ételek készítéséhez
Horizontal Air Flow: vízszintes levegő áramlási technológia
Biztosítja az egyenletes hőmérsékletet a szárításhoz
A tálcákat a szárítás közben nem kell felcserélni.
LED kijelző háttérvilágítással
Hőmérséklet szabályozás 35 és 75 °C között, a természetes anyagok megőrzéséhez
Elektronikus időkapcsoló az automatikus kikapcsoláshoz
Az aszalógéppel például a következők készíthetők: szárított gyümölcs, mazsola
szárított leveszöldség, szárított paradicsom, szárított fűszer- és gyógynövények
gyógyteák (menta, hársfavirág, kamilla stb.), szárított gomba, szárított narancs (díszítéshez)
szárított tökmag, szárított virágszirmok (illatosító keverékekhez), szárított hús, szárított hal
A szárító tálcák kivitele megelőzi a penészesedést, és optimalizálja a levegő áramlását
A szárító tálca mérete: 330× 300 mm
A szárító szint hasznos magassága: 2 cm
A beépített 17 cm átmérőjű ventilátor biztosítja az egyenletes szárítást minden szinten
Az átlátszó ajtón és a tálcán keresztül felügyelhető az alapanyagok állapota
Túlmelegedés elleni védelem
Teljesítményfelvétel: 500 W
Hálózati vezeték hossza: 1,10 m