Főzőedény
- 5,5 literes edény a családi ebédek főzéséhez
- A tapadásmentes felület nem tartalmaz PFOA-t
- Alumínium ötvözet edény, 3 mm-es falvastagsággal
- Hűtőszekrényben is tárolható
- Sütőbe is berakható
- Mosogatógépben is elmosható
3 beállítható üzemmód a klasszikus főzéshez
- LOW – lassú főzés vagy párolás
- MID - a tökéletes pirításhoz (pl. hagyma sütéséhez)
- HIGH – a hirtelen sütéshez (pl. hús sütéséhez)
2 beállítható program a lassú főzéshez
Nagyon lassú főzés ízletes húsok készítéséhez
Lassú főzés könnyű húsok készítéséhez
Sütés funkció, beállítható hőmérséklettel (120 – 220 °C) és idővel (0:05 – 6:00)
Keep Warm funkció a felszolgálási hőmérsékleten tartáshoz, beállítható idővel (max. 6 óra)
A digitális LED működtető panel biztosítja a kényelmes főzést
A rozsdamentes acélból készült gőzölő betétben halat és knédlit lehet főzni vagy zöldséget lehet
párolni
A kiváló minőségű élelmiszeripari acélból készült gőzölő betét garantálja a hosszú élettartamot és a korrózióállóságot
A hőszigetelő fogantyút főzés közben is meg lehet fogni, nem kell konyhai kesztyűt használni
Az edzett üvegből készült fedő garantálja a hosszú élettartamot
A tömített fedő hozzájárul a belső hőmérséklet állandó szinten tartásához
Az elegáns dizájn bármilyen konyhában megállja a helyét
Kiválóan használható levesek, gulyásleves, marha és birka húsok, zöldségek, tojás stb. főzéséhez
Lassú főzés új főzési technológia, amely megőrzi az alapanyagok ízét és illatát zsiradék nélkül is lehet főzni időt és pénzt takarít meg kiváló ételeket készít az olcsóbb húsokból is az alapanyagok nem égnek le, mert erre az alacsonyabb hőmérsékleten nem kerülhet sor kevesebb vízzel lehet főzni a közös edényben
7 ok a lassan főző edény használatához
- Egyszerűség: tegyen minden alapanyagot az edénybe, és hagyja a főzést a készülékre.
- Víz- és energia-megtakarítás: az alumínium ötvözetű edény szerkezetének köszönhetően
egyenletesebb a hőátadás és a
hőátvitel, mint a hagyományos kerámia edények esetében, ami energia-megtakarítást is eredményez.
- Időmegtakarítás: az alapanyagok edénybe helyezése után a készüléket magára hagyhatja, az
mindent elvégez Ön helyett.
- Ízesebb és vitaminnal teli ételek: az alacsony hőmérsékleten történő lassú főzés megőrzi az
alapanyagok illatát és ízét, valamint
a beltartalmi értékeket.
- Szaftos hús: a lassú főzés közben a lé a húsban marad.
- Kemény húsok puhára főzése: a kemény húsfajták a lassú főzéssel teljesen puhára főzhetők.
- Főzés zsiradékok nélkül: az alacsonyabb hőmérsékleten történő főzéshez nem kell zsír vagy olaj, az ételek még ízletesebbek lesznek.
A csomagolás tartalma: lassan főző készülék, belső edény, gőzölő betét és konyhai kesztyű