Termékek
Menü

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Segítünk!

Új felhasználó vagy? Regisztrálj!

AVERY ÖNTAPADÓS ETIKETT CÍMKE AKCIÓ!

AVERY 100 lapos univerzális etikettek 17% kedvezménnyel! A részletekért kattints!

 

Saját márkáink

Saját márkánk: Fortuna termékcsalád, 2002 óta a piacon

A legtöbb papír-írószer, irodaszer üzletekben kapható, FORTUNA néven forgalmazott termékcsalád a Vectra-Line saját márkája. A FORTUNA saját márkás termékek az ismertebb márkákkal megegyező minőségű, ám azoknál lényegesen kedvezőbb árú termékek. A FORTUNA saját márkás termékeknek a minősége a legtöbb esetben megegyezik a gyártói márkák minőségével. Saját márkás termékeinket ugyanis ugyanazok az ismert és elismert, legtöbbször hazai vállalatok gyártják, akik márkáival régóta jelen vannak – sokszor vezető szereplőként – a piacon.

A FORTUNA termékcsaládban minden olyan termék megtalálható, ami az irodai munkához szükséges, például alkoholos filcek, archiváló dobozok, asztali naptárak, árazó szalagok, etikettek, faxpapírok, felírótáblák, fotópapírok, füzetek, genothermek, gumis mappák, gyűrűskönyvek, határidőnaplók, iratgyűjtők, iratrendezők, iratpapucsok, írótömbök, jegyzetek, kéztörlők, mappák, névjegytartók, parafatáblák, pénztárgép-, és thermoszalagok, ragasztószalagok, spirálfüzetek, toalettpapírok, tonerek stb. Hosszútávú célunk a Fortuna márka név alá bevont termékek körének folyamatos bővítése, ár-érték arányának és ismertségének növelése.

Saját gyártású termékek: VECTRA-LINE nyomtatványok, STARPRINT leporellok

Az 1989 óta, napjainkra a VECTRA-LINE nyomtatányok keresett és elimert, ár-érték arányban az egyik legkedvezőbb nyomtatvány márkává nőtte ki magát a magyar piacon. A VECTRA-LINE nyomtatványok között megtalálható például az adásvételi szerződés, átvételi elismervény, kiadási-, bevételi pénztárbizonylat, ellenőrző sorszámtömb, fuvarlevél, időszaki pénztárjelentés, készpénzfizetési számlatömb, számlalap, számlatömb, szállítólevél, szabadság engedély, nyugta, menetlevelek, önátírótömbök, vásárlók könyve stb. Kezdetben saját gyártó üzemünkben készült a közismert STARPRINT leporello, ami a csökkenő piaci igények ellenére még mindíg jeletős piaci súllyal bír.

Kizárólagosan forgalmazott márkáink

6 márkát forgalmazunk kizárólagosan, amik a magas minőséget és az állandóságot képviselik. Ezen termékek piac építésének és márka ismertségének növelése stratégiai fontosságú számunkra, ezért jelentős erőfeszítéseket teszünk a sales és marketing aktivitásainkba.

Ezen márkák a következők:
FIORELLO, GRAND, MEMOBE, OPTIMA, OVAL, YELLOW ONE

Importált termékeink

A rendkívül jó minőségű import termékeket a versenyképes áraink, és a választékunk bővítése érdekében forgalmazzuk:
EAGLE, HAN, GPV, STREET, OLYMPIA, WEDO