Termékek
Menü

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Segítünk!

Új felhasználó vagy? Regisztrálj!

MENNYISÉGI HŐPAPÍR AKCIÓ!

Hőpapírok akciós áron mennyiségi kedvezménnyel! A részletekért kattints!

Híreink

Legyél mindig naprakész a cégünk termékeivel, eseményeivel, híreivel kapcsolatosan.

Keresés a hírekben
Kategóriák
Tagek
Zalán Viktor

Szükségünk van egy / több weboldalra, ami webáruházként is működik?

Vállalati információk
Írta: Zalán Viktor ekkor: 2018.12.14. 10:41
2 like 0 hozzászólás

A rövid válasz egy határozott igen. Nem számít, hogy hol van az üzletünk, egy vagy akár több weboldal mindenképpen a hasznunkra válhat.

A tudatos fogyasztók hajlamosak az interneten utánanézni a dolgoknak, ha venni szeretnének valamit vagy üzleti kapcsolatba szeretnének lépni cégünkkel. Mára általánosá vált az interneten rákeresni egy cégre, megnézni a közösségi média oldalait, vevői véleményeket olvasni róluk. Egy jól felépített weboldal lehetővé tudja tenni, hogy a jelenlegi és a potenciális ügyfeleink tudtára tudjuk adni, hogy kik vagyunk, és mivel foglalkozunk. Tehát, ha nem vagyunk online, akkor elég sok üzleti lehetőséget elszalaszthatunk.

Egy jó weboldal, ami webáruházként is működik az egyik legjobb eszköz a bizalom felépítésére, a napi kapcsolat során pedig sokkal praktikusabb, ha az üzleti partnereinknek nem kell rákérdeznie a termékeink elérhetőségére vagy árára, mert mindez egyszerűen megtudható a webáruházunkból.

Egy üzleti weboldalnak az alábbiakkal kell rendelkeznie:

 • Fontos az első benyomás, ezért az ízléses design és a jó funkcionalitás elengedhetetlen.
 • A weboldalunknak profizmust és megbízhatóságot kell sugároznia.
 • Fontos, hogy a webáruházunkból online is lehessen rendelni.
 • A webáruház sokat segít a cégünk brandjének kialalkításában.
 • A webáruház segítségével sokkal könnyebben lehet terjeszkedni, nem kell csak a helyi piacra korlátozni a tevékenységünket, hanem egyéb piacok is elérhető közelségbe kerülnek.
 • A weboldalunkon szerepelnie kell a cégünk alapvető adatainak és a vásárláshoz szükséges információinak (elérhetőség, nyitvatartás, termék információk, szolgáltatások leírása), ezzel is megkönnyítve az üzleti partnerek tájékoztatását.
 • Fontos, hogy az üzleti partnereink munkaidőn kívül is fel tudják venni velünk a kapcsolatot, tudjanak rendelést leadni.
 • Fontos, hogy legyen olyan felület, ahol kérdéseket lehet feltenni, kezelni tudjuk a beérkezett reklamációkat, észrevételeket.
 • Az üzleti partnereinknek fontos, hogy könnyen választ kaphassanak az olyan kérdésekre, mint az üzletünk elhelyezkedése (itt hasznos lehet egy térkép), a nyitvatartásunk, a kínálatunk, a termékeink rendelkezésre állása, a teljesítési határideje és így tovább.

Amikor olyan webáruház szolgáltatót keresünk, aki ki tudja elégíteni a fent leírt igényeinket, akkor az alábbiakra kell figyelnünk:

 • Egyedi design és a színvilág feleljen meg a cég arculatával legyen stílusos, ne tűnjön összecsapottnak, olcsónak.
 • A látogatóban azonnal kialakuljon egy jellemző kép
  a cégünkről, profizmust, megbízhatóságot sugározzon.
 • A webáruházunkban szereplő termékek képeinek, leírásainak, árainak karbantartása ne járjon időráfordítással.
 • A weboldalunk adminisztrációs felülete érthető, jól kezelhető legyen, informatikában nem annyira jártasak is könnyen tudják kezelni.
 • A webáruházban tárolt információk biztonságba legyenek,
  senki ne férjen hozzá a vevő adatainkhoz.

Ha nincs meg a megfelelő anyagi forrásunk vagy nincs időnk arra, hogy felépítsünk és lefejlesztessünk egy profi webáruház rendszert, akkor fordulj hozzánk bizalommal.

Tetszik
Tetszik
Megosztom
Hozzászólások

Ehhez a blogbejegyzéshez csak belépve szólhatsz hozzá!

Hozzászólás írása
Még nincs egy hozzászólás sem.