Termékek
Menü

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Segítünk!

Új felhasználó vagy? Regisztrálj!

Fertőtlenítőszer FLÓRASZEPT Botanitech univerzális 1L

Fertőtlenítőszer FLÓRASZEPT Botanitech univerzális 1L
Fertőtlenítőszer FLÓRASZEPT Botanitech univerzális 1L
Cikkszám:
13.00607
Gyártói cikkszám:
68732863
Márka:
FLÓRASZEPT
Kiszerelés:
1 liter/darab
Vonalkód:
8720182202710
 • 20.000+ termék, ebből 15.000 azonnal raktárról
 • Személyes átvétel Mogyoródon hétköznapokon 07:00 és 21:00 között
 • Díjmentes országos kiszállítás nettó 25.000 Ft felett
 • 16.00-ig beérkezett rendelések másnapi kiszállítása
 • Megszemélyesíthető, saját webáruház bérlése 15.000+ termékkel
 • Dropshipping végfelhasználói szállítás, utánvét kezelés a viszonteladó nevében
 • XML adatkapcsolat saját webáruházhoz
 • Vevőszerző iskola- és naptárszezon kampányok
 • Leírás
 • Adatok
 • Csomagok
 • Termékváltozatok
 • Kapcsolódók
 • Hasonlók
 • Helyettesítők
 • Hírek
 • Letöltések

Termék információk
A Flóraszept Botanitech Univerzális Fertőtlenítő Tisztítószer tökéletes megoldást nyújt a háztartási felületek napi fertőtlenítésében, így segít megvédeni otthonát a kosszal és a kórokozókkal* szemben. A klórmentesen fertőtlenítő és bőrgyógyászatilag tesztelt formula biztonságosan** használható gyerekbútorok tisztítására, beleértve a kiságyat. Teafa- és eukaliptuszolaj keverékét tartalmazza, amely friss illatot hoz otthonába.
* Baktériumok és bizonyított hatékonyság az alábbi vírusok ellen: Adeno Virus, Murine Norovirus, burkos vírusok, H1N1 Influenza A Virus, Respiratory Syncytial Virus (RSV), Vaccinia virus, Feline Coronavirus és SARS-CoV-2.
** A biztonságos használathoz gondosan kövesse a használati utasítást.

A Flóraszept Botanitech Univerzális Fertőtlenítő Tisztítószert a padlók tisztántartására fejlesztettük ki, de alkalmazható az otthonában található mosható felületek tisztítására és fertőtlenítésére is.

Használati utasítás
Használati utasítás lakossági felhasználás esetén:
Élelmiszerrel közvetlenül nem érintkező, mosható felületek fertőtlenítésére alkalmazható. Fertőtlenítés előtt a felületet meg kell tisztítani.

Hígítva fertőtlenítéshez:
A hígított oldatot mindig frissen, felhasználás előtt kell elkészíteni. Adjon 4 kupaknyi terméket (200 ml) 1 liter vízhez. A terméket egy ronggyal vagy felmosóval vigye fel a felületre, majd hagyja hatni 5 percig. Hatásspektrum: baktericid, yeasticid, Vaccinia, SARS-CoV-2, RSV, FeCov és burkos vírusok.

Hígítás nélküli fertőtlenítéshez:
Szivacs vagy rongy segítségével vigye fel a terméket egyenletesen a felületre, majd hagyja hatni 5 percig. Ezt követően törölje át a felületet egy nedves törlőruhával vagy szivaccsal. Hatásspektrum: baktericid, yeasticid és szelektív virucid (adenovírus, norovírus, burkos vírusok, H1N1 influenza A, Respiratory Syncytial Virus [RSV], Vaccinia virus, Feline Coronavirus és SARS-CoV-2). Babakellékek (melyek a baba szájába nem kerülhetnek, bútorok: pl. baba- és gyermekágy, pelenkázóasztal) fertőtlenítése esetén a behatási idő letelte után a felületet vízzel alaposan öblítse le, és hagyja megszáradni a használat előtt.

Tárolás
Minőségét megőrzi a flakonon feltüntetett időpontig (hónap.év).

Összetevők
<5% nem ionos felületaktív anyagok, Kationos felületaktív anyagok (benzalkónium-klorid), Illatanyag, Limonene, Linalool, Hexyl cinnamal, Fertőtlenítő hatóanyag: 100 g termékben 0,75 g benzalkónium-klorid (CAS-szám: 68424-85-1)

Biztonsági figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Figyelmeztetés:
A készítményt eredeti csomagolásban, fénytől védve, száraz, hűvös helyen, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. Az edény szorosan lezárva és gyermekektől elzárva tartandó. Ne használja készülékek feliratain és szimbólumain. Mindig kövesse a készüléke kezelési útmutatóját is. Mielőtt kényes felületeken alkalmazná a terméket, először próbálja ki egy kis, nem feltűnő helyen. Ne használja festett fa-, linóleumvagy márványfelületeken. Más tisztító-, fertőtlenítőszerrel keverni tilos! A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a hulladékokról és veszélyes hulladékokról szóló nemzeti jogszabályokban meghatározottak az irányadóak. A környezetbe kijutott nagyobb mennyiségű anyagot nem éghető abszorbens anyaggal (pl. homok) fel kell itatni és megfelelő tartályba kell helyezni a megsemmisítésig.

Flóraszept Botanitech Univerzális Fertőtlenítő Tisztítószer.
Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Allergének

Információkérés

Itt tudsz információt kérni a termékkel kapcsolatban!

Ajánlat készítése
HUF
HUF