Termékek
Menü

Bejelentkezés

Elfelejtette a jelszavát?

Segítünk!

Ön új felhasználó? Regisztráljon!

24 ÓRÁN BELÜL KISZÁLLÍTJUK MEGRENDELÉSÉT!

16:00-ig leadott megrendelését a következő munkanapon kiszállítjuk!

Híreink

Legyen mindig naprakész a cégünkkel kapcsolatos eseményekkel, hírekkel kapcsolatosan.

Keresés a hírekben
Kategóriák
Tagek
Janik Zoltán

Minden nap szilveszter

Érdekességek
Írta: Janik Zoltán ekkor: 2021.12.21. 10:42
0 like 0 hozzászólás

Sokak szerint minden egyes nap végét ugyan úgy meg kellene ünnepelnünk, mint a december 31,-ét, hiszen soha többet nem lesz még egyszer ugyan az a nap, mint ami éppen elmúlt. Nem is lenne rossz, minden nap pezsgővel ünnepelni a nap végét és az új nap eljöttét...

Amikor új évet kezdünk, sokan szükségesnek tartjuk, hogy előre bejelöljük a legfontosabb dátumokat az egész évben, lehetőleg egy olyan felületen, amely egy váratlan akku-lemerülés miatt nem felejt el mindent : azaz, egy naptárban.
Ha naptárat keres az ember az év vége előtt, olyan érzése van, mintha Gombóc Artúr csokoládéi közt válogatna : van lapos-naptár, széles naptár, hosszúkás-naptár és a többi : a kínálat majdnem végtelen.
Választék tehát van és aki látta a „Filofax, avagy a sors könyve” című filmet, azt is tudja, mi vár arra aki feledékeny lévén minden fontos tudnivalót a menedzser-naptárába ír, és elveszíti ezt a becses könyvecskét.
A fényképes fali-naptárak ma is divatosak, ráadásul sokkal többfélét lehet kapni, mint bármikor a megelőző években. Mindenki megtalálhatja itt a kedvencét a kutyusostól a motorosig, a vízi-szárnyasoktól a versenyautókig, a lovasok kedvencén át egészen az elmaradhatatlan „csajos” naptárig az alul-öltözött hölgyekkel.
Az igazán érdekes naptárak közül a határidőnapló csak a bevezető a filofax vagy menedzsernaptárak dekoratív és rafinált megoldásaihoz képest, amelyekkel azután akár óráról órára is beoszthatjuk munkánkat – egy egész évre előre.
A többnyire gyűrűs naptárak lapjai cserélhetőek, különböző jelzésekkel láthatunk el egyes napokat, hogy azután ha kell, egyetlen mozdulattal találhassuk meg a fontos alkalmakhoz tartozó bejegyzéseket. A külső borítások száma nem is lehetne sokfélébb, mint határidő-naptáraknál : az elegáns bőr, illetve bőr-utánzat, vagy a különleges textil akár kombinálva is rendelkezésre áll, hogy mindenki megtalálhassa magának az egyéniségéhez legközelebb eső dekorációt.
Hasonlóan érdekes a fuvarszervezők által kedvelt un. Speditőr naptárak, ahol egyszerre három hónapot láthatunk : az elmúlt, a jelenlegi és a következő hónapot.
Milyen jó is lenne néha, ha a legutóbbi és a jelenlegi időszak mellett a jövőbe is láthatnánk – még ha nem is többet, mint egy hónapot...

Tetszik
Tetszik
Megosztom
Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve commentelhető!

Hozzászólás írása
Még nincs egy hozzászólás sem.