Kosár  (0) | Bruttó:  0,0 HUF
Tételek megjelenítése
Tételek elrejtése

Saját márkáink

A Bi-Office márka 1998-ban lett létrehozva és mára Európa szerte méltán népszerű. Parafa és mágnestáblái a minőségben bármikor felveszik a versenyt bármely akár drágább táblával. Szinte minden méretben elérhetőek a választékunkban.

Iratkötészet és Lamináló fóliák a termékkínálatunkban. A/3-as A/4-es , A/5, A/6 méretben, illetve névjegykártya méretben kaphatóak. 75, 80, 100, 125 mikronos vastagságban. Európa szerte ismert és kedvelt márka. Ha ezt a márkát választja, nem fog csalódni a minőségében!

Az Eagle évek óta elismert irodaszer márka Lengyelországban. A céget 1962-ben alapították és azóta európai, észak-amerikai, ázsiai, ausztrál és afrikai cégeket szolgál ki magas minőségű iskolai és irodaszer kellékekkel. A cég vezetőtermékei a lyukasztók, tűzőgépek, pénzkazetták, sorszámozó bélyegzők, iratszekrények és iratrendezők.

40 lapos, prémium minőségű, lakkozott,változatos borítókkal készült füzetek. Tavaly bővítettük a kínálatot 32 lapos, alsós vonalazású füzetekkel, melyek ugyanazokkal a borítókkal készülnek, amivel a felsős vonalazásúak. A borítók mind az iskolakezdők, mind a középiskolások között kedveltek.

Iskolaszerek minden mennyiségben! A tavalyi év slágere a 12+2 színű színes ceruza volt, amelyben ajándék arany és ezüst színű ceruza volt csomagolva a megszokott, megbízható minőségben, egy 12db-os készlet áráért. Szerettük még a beltérben használható homokot, amely nem tapad a kicsik kezére, könnyen lemosható, de ugyanakkor könnyen formálható, tehát összetapad. Egyes kiszerelésekhez formákat csomagolnak, ezzel is sokrétűbb foglalkozást biztosít ha télen vagy rossz időben használnák. Színes ceruzái és gyurmái évek óta készletünk részét képzik! Minden terméke megfelel a szigorú előírásoknak, az egészségre ártalmatlanok!

Széles termékválaszték irodai fronton, megfizethető áron, jó minőségben. Kínálatunkban ugyanúgy megtalálhatóak például: alkoholos és táblamarkerek, ügyféltollak, pix hegyek, elválasztó csíkok, gumis pp mappák,hibajavítók… Remek minőség, széles választék, kedvező ár!

Etikett címkék, öntapadós jegyzetek, borítékok, füzetek, spirálfüzetek, gyűrűskönyv betétek, lefűzhető genotherm, lefűzhető tasak, iratrendező, tokos iratrendező, archiváló doboz, gyorsfűző, prespán gumis mappa, szalagos irományfedél, felírótábla, villámzáras mappa, füzetbox, parafa és mágnestábla is megtalálható a választékunkban. A Fortuna márkával nem titkolt célunk a mindennapi irodai és iskolai szükségleteket kielégítő termékválaszték létrehozása volt, mely termékeket bátran ajánljuk bármely partnerünknek, családtagjainknak, akár otthoni használatra is!

Színes testű, praktikus displayes csomagolású rollerek. 5mm x 6 méteres kiszerelés, többféle testben. Újdonság: cserélhető betétes kivitel. Idei újdonság: ragasztó roller 12m-es kiszerelésben. Praktikus használat, nem ragad a kézre, visszaszedhető, nem végleges ragasztást tesz lehetővé. Akár gyermekek is használhatják.

Kedvező ár-érték arányú író, irodaszerek. A választékban megtalálhatóak: magas minőségű, színes műanyaggal bevont mágnesek- 20mm-től 40mm-ig-, 10 db-os egyszínű, és 6 db-os vagy 60 db-os vegyes csomagolásban, radírozható zselés toll és hozzávaló betét, szövegkiemelő, tűfilc, 3 mm-es hegyű iskolai filctoll, 0,5 mm-es pixirón betét, táblafilcek, zselés tollak, golyóstollak, ollók és különböző méretű, patentos irattartó tasakok találhatók. A/4, A/5, és csekk méretű, több színben.

Német gyártású, kiváló minőségű irodai kiegészítők. Esselte és hasonló prémium márkák konkurenciája. Egy speciális adaléknak köszönhetően, rugalmas műanyag irattálcák és irattartó papucsok klasszikus, és trendi színekben. Egymásra helyezhetők.

Megfizethető minőség. Teljes iskolaszer kínálat, a grafitceruzáktól, színeseken, filctollakon, gyurmákon, körzőkön, hegyezőkön keresztül, ragasztók széles választékával, és a nagy kedvenc az öntapadós füzetborító. Népszerű a ragasztó pisztoly, mely minden kreatív tevékenységhez használható. Pót patronokat is ajánlunk hozzá. Kedveltek a különböző kulacsok.

Kiváló ár-érték arányú iskolatáskák, (melyekre 2 év garancia van), és tolltartók széles választéka. 2017-re megerősített, 8-10 mm-es fogazatú zipzárakkal készítik a hátizsákokat, 3-4 zsebes kivitelben, egyes modellekben laptop rekesszel. Élénk színek, modern dizájnok.

Olyan iratmegsemmisítő, lamináló- és vágógépekből álló család, melyben mindenki- akár céges, vagy lakossági vásárló – is megtalálja a számára szükséges, legkedvezőbb megoldást. Az ára kedvező, akár tender termék is lehet. Az iratmegsemmisítők idén tavasztól fehér tartállyal jönnek forgalomba.

Egyik legrégebbi márkánk. Alapvetően irodai termékeket találunk a választékban. Kiváló minőségű öntapadós jegyzettömbök sárga, neon és pasztell színekben 100 lapos és 450 lapos csomagolásban. Gumismappái 400, 600 és 100 g-os kartonból készülnek, lakkozott borítással. Nagyon kedveltek, mert jó minőségűek. Parafa és mágnestáblái remek alternatívát nyújtanak a hasonló termékeknek. Próbálja ki az etikett címkéket is! Garantáltan nem fog csalódni!

Új, vonzó, érdekes fejlesztésű iskolai írószerek. Csak ebben a márkában megtalálható, 80 szálas irónbél, szövegkiemelővel vagy radírral a végén. Radírok és hegyezők egybe építve, változatos figurákkal, 1-2 lyukú hegyezők. Kiváló minőségű, japán pengék. Pix irónok, japán mechanikával készülnek, a tollakban, szövegkiemelőkben német tinta lett töltve, ezáltal megbízható a minőségük, folyamatos az írásvastagságuk, a szövegkiemelők pedig nem fakulnak a sor végére.

Több éve megtalálható forgalmazott márkáink között ez, a magas minőségű spirálfüzeteket és iratrendezőket tartalmazó név. UV fóliával bevont, erős karton borító, és 80g-os vonalas papírból készült spirál füzetek alkotják a vázát a választéknak. Dupla spirállal összefogott, 60, 90 vagy 102 lapoA4 A5 vagy A6-os méretű füzetek, melyek praktikusak akár középiskolában, vagy felsőoktatásban. Mutatni az új borítókat! Iratrendezői kívül PP belűl ugyan olyan színű papír borítást kapnak. Megbízható mechanika, remek színek! Bármely iroda hangulatát feldobják!

Starprint

Leporelló biankó és lapszámozott kivitelben, 2, 3, 4, 5 példányos 240 és 382–es méretekben. Régóta ismert jó minőségű leporellók.

Évek óta megtalálható választékunkban, ez az iskolaszer család. Állandó, megbízhatóan kiváló minőségű, termékek találhatóak ebben a márkában. Hátizsákok, tolltartók, füzetek sokféle dizájnban. Évről évre megújítják a választékot, a tolltartók, és a hátizsákok akár szettben is elérhetőek.

A Vectra-Line 1995-ös alapítás óta kinőtte magát az ország egyik vezető papír-írószer, irodaszer nagykereskedőjévé. Saját márkás nyomtatványaink mellett, teljeskörű iroda- és cégellátáshoz szükséges termékcsaládokat forgalmazunk a lehető legkedvezőbb ár-érték arányban.

A piacon már több éve bevezetett, kiváló, német minőségű termékpaletta. Széles választékban találhatók különféle ollók, az iskolaitól, egészen a kreatív ollókig, és az irodai méretűekig. Balkezes ollók is! Kedveltek a kulcs szekrények, és kulcsbiléták, melyek színenként 10db-os kiszerelésben kaphatók, de displayben is ajánljuk. Iratrendezés és irodai kisgépek is megtalálhatóak a kínálatban! Exclusive, Bamboo termékek a modern letisztult iroda részei!

Kiváló minőségű öntapadós jegyzettömbök, hagyományos irodai méretek 50x75mm, 75x75mm, 125x75mm, és különféle formára vágott blokkok, illetve többféle oldaljelölők találhatók a palettán. A jegyzettömbök 100 lapos, és 400 lapos kivitelben, az oldaljelölők 25-30-40 lapos csomagokban vannak kiszerelve.

Termékek
holder