Kosár  (0) | Bruttó:  0,0 HUF
Tételek megjelenítése
Tételek elrejtése
Rólunk

A Vectra-Line 1995 óta működő, dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonban lévő papír-írószer kis és nagykereskedés. Telephelyünk Budapesten található, ahol 5000 m2-es telephelyen, 2000 m2-es modern raktár-iroda bázisból szolgáljuk ki partnereinket.

 
Mivel foglalkozunk?

Papír-írószer, irodaszer, nyomtatvány, számítás és irodatechnikai termékek, számítástechnikai kellékek, bélyegzők, irodabútorok, élelmiszerek és vegyi áru termékek forgalmazásával, kis- és nagykereskedelmi tevékenységekkel. Nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet, a boltban, az irodában, a tanévkezdéshez, vagy a naptárszezonban!

A Vectra-Line évtizedes kereskedelmi tapasztalatainak, a szakmában elfoglalt helyének és az országos értékesítésben betöltött szerepének megfelelően változatos értékesítési lehetőségekkel áll vevői rendelkezésére. A többcsatornás értékesítés lehetővé teszi megrendelőink számára az igényeikhez alkalmazkodó, üzletmenetükhöz legjobban illeszkedő beszerzési lehetőség kiválasztását.

Cégünk alapelve, hogy a korrekt üzleti magatartással folytatott kereskedelmi tevékenységünk és a vevők kölcsönös megelégedését, gyarapodását kell szolgálnia.

Társaságunk MSZ EN ISO 9001-2009 minőségügyi szabványrendszert vezetett be, mely rendszer társaságunk működésének teljes keresztmetszetére kiterjed.

 

A Vectra-Line minőségpolitikájának alapjait, a működés stabilitását a következő célok megvalósítása és folyamatos továbbfejlesztése garantálja:

- a vevők magas színvonalú kiszolgálásával a meglévő üzleti kör megtartása és folyamatos bővítése

- a széles, minden igényt kielégítő termékskála biztosítása

- jó minőségű termékek árusítása

- kedvező, a piac változásaihoz rugalmasan igazodó árak kialakítása

- gyors kiszolgálás, házhozszállítás

 

 
Termékek
holder